Informationer til fritidsbrugere

TilbageUdskriv

Efter skriftlig ansøgning til skolen, stilles lokaler til rådighed for folkeoplysende foreninger og aftenskoler, der er godkendt af Folkeoplyningsudvalget. Lokaler kan endvidere, efter skriftlig ansøgning, stilles til rådighed for andre foreninger (f.eks. grundejerforeninger, boligorganisationer, antenneforeninger og fagforeninger) der er hjemhørende i Herlev Kommune.

Den 1. marts hvert år er der ansøgningsfrist på udlån af skolens gymnastiksale til foreninger. Ansøgning sendes til Folkeoplysningsudvalget. I maj måned når der er truffet beslutning om fordeling af salene for kommende skoleår, kan ledige tider fordeles til andre foreninger af Lindehøjskolen.

Skolens lokaler stilles ikke til rådiged for privatpersoner. Dog kan lokaler udlånes til klassearrangementer på hverdage (ikke fødeselsdage og lignende). Det forudsættes dog, at der er lavet aftale med klassens lærer/pædagog om at lukke lokalerne af efter brug.

Til forsiden Til SkoleIntras hjemmeside - åbner i nyt vindue Support