UU-Nord

E-mail: u-hs@uu-nord.dk

UU-Nord Administration
Telefon 45 96 96 96

UU-Nord tilbyder vejledning om valg af uddannelse for elever i 7.-10. klasse. Alle skoler i Gentofte, Gladsaxe, Herlev og Lyngby-Taarbæk har tilknyttet en vejleder fra UU-Nord.

UU-Nords vejleder skal ifølge lovgivningen have fokus på de elever, der er i risiko for ikke at kunne vælge, påbegynde eller gennemføre en ungdomsuddannelse. I samarbejde med klasselæreren vurderer vejlederen, hvor meget vejledning hver enkelt elev har behov for, og eleverne vil derfor blive vejledt differentieret.

Alle elever, forældre og lærere har mulighed for at sms´e, ringe til, chatte med eller maile til en vejleder via e-vejledningen på www.evejledning.dk eller telefon 70 22

22 07.

Det der tidligere hed skolevejleder hedder nu UU-vejleder. UU står for "Ungdommens Uddannelsesvejledning".

Det er UU-vejleder Helge Seliger, der betjener elever og lærere på Lindehøjskolen.

UU-vejlederen har kontor i Herlev på "Højbjerggård" og han har også kontor på skolen.

Når eleverne forlader grundskolen, har de stadig mulighed for at få vejledning indtil de fylder 25 år, så længe de ikke har gennemført en ungdomsuddannelse - de skal blot kontakte UU-Nord på tlf. 45 96 96 96.

Relevante links

Til forsiden Til SkoleIntras hjemmeside - åbner i nyt vindue Support